On air from 20h till 23h

Domoor
Simon Kremar en Lukas Anthierens ontmoetten elkaar onder een paraplu, leerden elkaars metier kennen in clubs en studentenkoten, waarna ze de kiem van hun project vorm gaven in een kelder in Elsene.

Enter Domoor. Een combinatie van elektronische muziek en Nederlandstalige hiphop. Simons nauwgezette, dromerige productie en Lukas’ beeldende teksten resulteren vaak in een unieke en surrealistische sound. Van soundscapes tot speelse synthlijnen, spoken word tot straight forward rap: het zijn elementen die samenkomen in een universum waar je nooit weet wat te verwachten.

Ondertussen bracht Domoor twee ep’s uit – Hele Grote Dorst (2021) en De Onderste Boven (2020) – waarvoor ze steun kregen van o.a. Studio Brussel, BRUZZ, Focus Knack en Humo. Beide projecten werden door IndieStyle gerekend tot de 20 beste ep’s van hun jaar van release.

Alex Deforce
Begin 2019 zette Alex Deforce (°1984) zijn eerste dichterlijke stappen op ‘Nachtdichter’ van Victor De Roo, bij het Amsterdamse label Knekelhuis. Recenter voorzag hij Brihang van poëtische interludiums op zijn ‘Casco’ album, waarvoor hij gedichten van Georges Perec voordroeg. In 2020 kwam zijn eerste solo 7 inch vinyl uit op het Brusselse Lexi Disques label, poëzie op muziek van en met Charlotte Jacobs en Wiet Lengeler.

TRACKLIST