On air from 20h till 22h30

Mika Oki & Maoupa Mazzocchetti

Twee muzikale zwaargewichten uit het Brusselse, verenigden zich afgelopen jaar in een gezamenlijk project. Mika is producer, visual artist en dj en oogstte onder andere veel lof met haar mix voor Dekmantel. Maoupa Mazzocchetti vind je dan weer op Boiler Room, NTS en op labels als Knekelhuis en BFDM. Samen brengen ze met een arsenaal aan analoog materiaal een gebroken vorm van experimentele techno die alle kanten uitgaat.

Mattias De Craene

Ergens tussen minimalisme en melancholische meditatie bevindt zich Mattias De Craene. Met de saxofoon als kloppend hart van zijn composities gaat hij op zoek naar een persoonlijk en introvert geluid, ver weg van de turbulente sound van zijn andere projecten Nordmann en MDCIII.

Vica Pacheco

Vica Pacheco is afkomstig van Oaxaca, Mexico maar heeft inmiddels Brussel als uitvalsbasis. Zowel met haar muziek als haar visuele werk creëert ze magische werelden. De muziek van Vica Pacheco ademt permanente verandering, zoals een bos door de seizoenen heen. In 2020 verscheen haar debuutplaat Symplegmata via KRAAK. Dit jaar verscheen met Fibre – Fusion een opvolger via Wabi-Sabi Tapes.

Stilll

Vanuit haar achtergrond in sound design onderzoekt Stilll (Inval – Hneyyyyy) de effecten en muzikaliteit van nieuwe geluiden en herhaling binnen elektronische muziek. Ze werkte eerder met de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en deSingel in Antwerpen. Momenteel werkt ze aan de release van haar eerste EP.

LUDITTES

50 minuten Herhalen en na omdraaien 50 minuten in vervalling. Voor deze avond in Het Bos, een nieuw werk van LUDITTES.

Massamedia is een opening.

Massamedia zal zich in de komende periode langzaamaan ontplooien / kruiselings met en compleet naast deze concertavond in Het Bos.

TRACKLIST