On Air friday 10.01 from 18:30 till 19:30

Het Gentse trio PAARD. bestaat uit vibrafonist Wim TJ Segers (Compro Oro, FES), bassist Owen Perry Weston (Coely) en drummer Sigfried Burroughs (Kapitan Korsakov). Hun wonderlijke muzikale mengelmoes strekt zich uit op de grens van jazz, hip hop, groovy funk en electro. Door het traditionele geluid van de vibrafoon te vervormen creëren ze een eigenzinnige en excentrieke vibe. De band maakte begin 2019 zijn intrede in de Belgische jazzscene en werd dit jaar al meteen uitgenodigd op Gent Jazz.

Trix
Trix biedt muzikanten, dj’s en muziekliefhebbers de kansen om zich creatief uit te leven en te groeien. Trix fungeert als werk- en ontmoetingsplaats, faciliteitencentrum, concertzaal/organisator en als gangmaker en platform voor diverse muzikale initiatieven.
We Are Open 2020
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseert Trix naar jaarlijkse gewoonte het showcasefestival We Are Open, intussen al de twaalfde editie. Gedurende twee avonden staan alleen maar Belgische bands op vier verschillende podia. In totaal zullen zo meer dan 30 acts zich aan het grote publiek voorstellen, waarbij op vrijdag eerder de focus ligt op het beste uit de Belgische urban en electropop-scene, terwijl op zaterdag de nadruk ligt op ‘s lands betere gitaarwerk. Extra verrassing dit jaar: op donderdagavond 6 februari krijgen de kopers van een combiticket voor het festival er een gratis secret gig bovenop! Niet twijfelen!