On air from 18h30 till 19h30

Wanneer Wallace Vanborn vijf jaar geleden de plaat ‘The Orb We Absorb’ uitbrengt, valt het stil. Zanger Ian Clement maakt een lastige periode mee door en legt zijn werk neer. Ook de andere bandleden gaan tijdelijk hun eigen weg, maar zijn tegenwoordig weer terug bij elkaar. Voor een frisse start zijn ze gewisseld van management en platenlabel en nu ligt er al tevens een nieuw album in de schappen. Voor A Scalp For The Tribe heeft het drietal zelf de productie in handen genomen. Het album blaast nieuw leven in Wallace Vanborn, terwijl het verder voortborduurt op hun eigenzinnige stonerrock van vroeger.

Watch / Wallas Vanborn – Cougars

Watch / Wallas Vanborn – Rover

Trix
Trix biedt muzikanten, dj’s en muziekliefhebbers de kansen om zich creatief uit te leven en te groeien. Trix fungeert als werk- en ontmoetingsplaats, faciliteitencentrum, concertzaal/organisator en als gangmaker en platform voor diverse muzikale initiatieven.
We Are Open 2020
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseert Trix naar jaarlijkse gewoonte het showcasefestival We Are Open, intussen al de twaalfde editie. Gedurende twee avonden staan alleen maar Belgische bands op vier verschillende podia. In totaal zullen zo meer dan 30 acts zich aan het grote publiek voorstellen, waarbij op vrijdag eerder de focus ligt op het beste uit de Belgische urban en electropop-scene, terwijl op zaterdag de nadruk ligt op ‘s lands betere gitaarwerk. Extra verrassing dit jaar: op donderdagavond 6 februari krijgen de kopers van een combiticket voor het festival er een gratis secret gig bovenop! Niet twijfelen!
TRACKLIST