On air Friday 25.01.19 from 21h till 23h 

Kramer is Jeroen Perceval.

Jeroen Perceval is niet te vangen voor 1 gat. Hij omschrijft zichzelf als “een verteller” en dat doet hij zowel door te acteren, te schrijven, maar ook door films en muziek te maken. Het zijn veel uitlaatkleppen voor een creatief hoofd dat nooit stilstaat.

Sinds 2014, toen zijn vorige album ‘Droom & Waakt’ uitkwam, is er heel wat gebeurd voor Jeroen. Als acteur kreeg hij mooie film-en televisierollen (o.a. in D’Ardennen en het bejubelde “Tabula Rasa” en “De Dag”), als scenarist verraste hij met de verfilming van zijn theaterstuk D’Ardennen en als regisseur maakte hij een eerste kortfilm “August’. Momenteel is hij bezig met het schrijven van z’n eerste langspeelfilm DEALER die hij zelf gaat regisseren.

Binnenkort zal hij ook te zien zijn in The Mute (Bartosz Konopka),  De Oost ( Jim Taihuttu) en in de Vlaamse series De Dag, Over Water en De Bende Van Jan de Lichte.

Als muzikant scoorde hij een culthit met zijn nummer “Pa”.

De single Selfie is de voorloper van zijn tweede album ‘Beestje’, waarvoor hij samenwerkte met producer Stijn Cole met wie hij samen aan Studio Herman Teirlinck studeerde.

Toen was er al een klik en onstond het idee ooit samen iets te doen wat nu vele jaren na hun tijd bij Studio eindelijk lukt bij Kramer.

De single Selfie is geproduced door CJ Bolland. De videoclip werd geregisseerd door Robin Pront (D’Ardennen). In die videoclip zijn o.a. Charlotte Timmers, Stefan Perceval en Tibo Vanden Borre te zien. Andere aankomende clips werden geregisseerd door Jonas Govaerts (Welp, Tabula Rasa) en Steven Perceval (Wakaliwood,… ).

Het album ‘Beestje’ wordt gereleased op 9 november 2018 en er zullen ook verrassende gasten op te horen zijn zoals Filip Kowlier en Prisca Nishimwe.