On air: Wednesday 30-05-2018 from 19:00 till 21:00 (CET)
(dutch)

Woensdag 30 mei wordt in PIXEL café het boek ‘Midlife Kick, de kracht van het nieuwe ouder worden’ voorgesteld aan pers & publiek. Maar niet zonder muziek, want muziek loopt als rode draad door het leven van midlife kickers. Zij waren de rockers, discokikkers, punkers en new-wavers van het eerste uur! En niemand minder dan ZAKI (daddy Cool) was getuige van al die ambiance in de jaren ’60, ’70 en ’80. Het spreekt vanzelf dat hij voor de soundtrack van de avond gaat zorgen. Live gestreamd op WAV!

Midlife KICK?

Hélène Van Herck en Ann Lemmens zijn midlife-experts. Met een berg media-ervaring en heel veel goesting om de foute beeldvorming omtrent de nieuwe 50-plussers aan te pakken startten ze in 2013 het succesvolle online & offline platform Wifty. Met een open geest, de nodige sérieux en veel humor bekijken ze in MIDLIFE KICK alle aspecten van het nieuwe ouder worden.

Met DIALOGEN over oa. eindelijk jezelf zijn, het brein-dieet, lege-nest-euforie, schandalig genieten, back tot the future, S.E.X., nog slimmer worden, friends with benefits, vagina(re)animatie en het posiviteitseffect dat je zomaar cadeau krijgt.

Met EXPERTS Dick Swaab, Edel Maex, Hans Van Dyck, Margriet Sitskoorn, Daan Roovers, Alain de Botton & The School of Life, Herman Depypere, Christa Eelen, Rudy Proesmans, Barbara Geusens, Thierry Hertoghe, Ann Beliën, Mark Nelissen, Patricia van Lingen, Vincent Grek, Stef Mintiens, Ann Cuyvers, Anouk Van Hoofstadt, Zaki, en wijze raad van Roman Krznaric, Richard Branson en Ruby Wax.

Met ZWART-WITPORTRETTEN (zonder Photoshop) van 33 bijzondere midlife kickers door fotograaf Jean Van Cleemput, onder anderen Liesbeth Dillen, Nadine Wijnants, Myriam Thys, Clo Willaerts, Nikkie Van Lierop, Delphine Boël.

En met heel veel deugnieterij.